2017-09-12 13:05

2017-09-12 13:05

Nya organisten presenterar sig på lunchmusiken

MUSIK

Karlskoga församlings nya organist Riccardo Gnudi kommer att hålla i onsdagens lunchmusik i Karlskoga kyrka vilket blir den officiella premiären för hans tjänstgöring i Karlskoga.

Riccardo Gnudi kommer från Pisa i Italien vilket återspeglas också i några av de klassiska stycken han framför under lunchmusiken. På programmet står följande musik: Johann Sebastian Bach, Pièce d’Orgue BWV 572, Pietro Alessandro Yon, Toccatina for Flute, Filippo Capocci, Allegretto in stile antico, Denis Bédard, Suite Liturgique.

Lyssna på ett smakprov av Riccardo Gnudi inspelat i Karlskoga kyrka i videoklippet ovan.

Riccardo Gnudi kommer från Pisa i Italien vilket återspeglas också i några av de klassiska stycken han framför under lunchmusiken. På programmet står följande musik: Johann Sebastian Bach, Pièce d’Orgue BWV 572, Pietro Alessandro Yon, Toccatina for Flute, Filippo Capocci, Allegretto in stile antico, Denis Bédard, Suite Liturgique.

Lyssna på ett smakprov av Riccardo Gnudi inspelat i Karlskoga kyrka i videoklippet ovan.