2017-08-11 15:37

2017-08-11 15:37

Hade bengal på fotbollsmatchen

BROTT

En man i 20-årsåldern hade med sig en pyroteknisk vara, en bengal, i samband med en match på Stora Valla i Degerfors i början på augusti. Mannen får nu betala dagsböter på sammanlagt 1 500 kronor för brott mot ordningslagen.

En man i 20-årsåldern hade med sig en pyroteknisk vara, en bengal, i samband med en match på Stora Valla i Degerfors i början på augusti. Mannen får nu betala dagsböter på sammanlagt 1 500 kronor för brott mot ordningslagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.