2017-08-10 16:00

2017-08-10 16:00

Flertal inbrott och stölder

KARLSKOGA

Under de senaste dagarna har flera stölder inträffat. Under onsdagen stoppades en kvinna i 20-årsåldern, misstänkt för ringa stöld, i en butik på Centrumleden. Kvinnan ska ha tagit varor till ett värde av nära 300 kronor.

Samma dag kallades polisen även till Ica Maxi, på Gesällgatan, där en man ska ha tagit gods för 269 kronor. Mannen, som är i 30-årsåldern, är också misstänkt för ringa stöld och godset kunde återlämnas till butiken.

Dessutom har en okänd person brutit sig in i en fastighet på Centralplan. Gärningsmannen har krossat en ruta och på så vis tagit sig in. Det är dock oklart om något har stulits.

Någon gång mellan den 25 juli och 8 augusti har någon tagit sig in i en bil parkerad på Örebrovägen. Ur bilen har diverse saker stulits.

Under de senaste dagarna har flera stölder inträffat. Under onsdagen stoppades en kvinna i 20-årsåldern, misstänkt för ringa stöld, i en butik på Centrumleden. Kvinnan ska ha tagit varor till ett värde av nära 300 kronor.

Samma dag kallades polisen även till Ica Maxi, på Gesällgatan, där en man ska ha tagit gods för 269 kronor. Mannen, som är i 30-årsåldern, är också misstänkt för ringa stöld och godset kunde återlämnas till butiken.

Dessutom har en okänd person brutit sig in i en fastighet på Centralplan. Gärningsmannen har krossat en ruta och på så vis tagit sig in. Det är dock oklart om något har stulits.

Någon gång mellan den 25 juli och 8 augusti har någon tagit sig in i en bil parkerad på Örebrovägen. Ur bilen har diverse saker stulits.