2017-07-17 10:16

2017-07-17 10:16

Snattare blev våldsam

KARLSKOGA

I fredags grep en väktare en snattare i en butik i centrum. Vid ingripandet uppstår våldsamheter. Snattaren gör våldsamt motstånd och väktaren får skador på underarmen och snattaren försvinner från platsen. Polisen har hört personal och väktare om händelsen.

I fredags grep en väktare en snattare i en butik i centrum. Vid ingripandet uppstår våldsamheter. Snattaren gör våldsamt motstånd och väktaren får skador på underarmen och snattaren försvinner från platsen. Polisen har hört personal och väktare om händelsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.