2017-07-17 16:23

2017-07-17 16:23

Bil började brinna under färd

SVARTÅ: Personbil totalförstörd i brand

En personbil började av okänd anledning brinna under färd i höjd med infarten till Svartå längs väg 205 under måndagseftermiddagen.

Föraren av bilen svängde in till en parkeringsficka när branden upptäcktes och larmade räddningstjänsten.

– Det var en äldre folkvagnsbubbla som brann och den var övertänd när vi kom fram till platsen och gick inte att rädda undan lågorna. Bilen totalförstördes i branden, säger Åke Hildingsson vid Bergslagens räddningstjänst.

Ingen person ska ha skadats vid branden.

Larmet om bilbranden kom vid 15-tiden under måndagen.

Föraren av bilen svängde in till en parkeringsficka när branden upptäcktes och larmade räddningstjänsten.

– Det var en äldre folkvagnsbubbla som brann och den var övertänd när vi kom fram till platsen och gick inte att rädda undan lågorna. Bilen totalförstördes i branden, säger Åke Hildingsson vid Bergslagens räddningstjänst.

Ingen person ska ha skadats vid branden.

Larmet om bilbranden kom vid 15-tiden under måndagen.

  • Christoffer Tuulik

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.