2017-07-15 08:19

2017-07-15 08:19

Brand i pappersåtervinning

KARLSKOGA: Brand i container

Bergslagens räddningstjänst släkte brand i pappersåtervinning.

Klockan 01:31, natten mot lördagen fick räddningstjänsten in ett larm om brand på Riksbyggevägen. När styrkan kom till platsen brann det i en container för pappersåtervinning. Räddningstjänsten släkte branden med vatten. Oklart hur branden startade.

Klockan 01:31, natten mot lördagen fick räddningstjänsten in ett larm om brand på Riksbyggevägen. När styrkan kom till platsen brann det i en container för pappersåtervinning. Räddningstjänsten släkte branden med vatten. Oklart hur branden startade.

  • Anders Persson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.