2017-05-19 06:00

2017-05-19 06:00

Succépremiär med ELS Band

NÖJE: Musikkväll på Berget

ELS Band var först ut när årets Musikkväll på Berget drog i gång.
– Det är vi som har beställt det fina vädret, säger Peter Dahl.

Och vilken premiär sen. Som på beställning sken solen värmen höll i sig framåt kvällen. Publiken strömmade in och det var en riktig sommarkänsla på Berget, med klirrande glas, mingel och fågelkvitter.

Hela sommaren

Nästan varje torsdag under sommaren bjuder Kulturcentrum Berget in till Musikkväll och först ut på scenen var ELS Band, bestående av Stig Pettersson, Peter Dahl, Lars Lövgren och Erik Lindstedt. I går kväll bjöd de på svängig rock och blues och det var många som ville njuta av musiken.

Nästa torsdag är det Stringtones som står för underhållningen och de följande musikkvällarna bjuder på Bengt Ingvars mä Anders, Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band, Christer & Stefan & David, Teachers Blended och sist men inte minst Sten & Stanley.

Och vilken premiär sen. Som på beställning sken solen värmen höll i sig framåt kvällen. Publiken strömmade in och det var en riktig sommarkänsla på Berget, med klirrande glas, mingel och fågelkvitter.

Hela sommaren

Nästan varje torsdag under sommaren bjuder Kulturcentrum Berget in till Musikkväll och först ut på scenen var ELS Band, bestående av Stig Pettersson, Peter Dahl, Lars Lövgren och Erik Lindstedt. I går kväll bjöd de på svängig rock och blues och det var många som ville njuta av musiken.

Nästa torsdag är det Stringtones som står för underhållningen och de följande musikkvällarna bjuder på Bengt Ingvars mä Anders, Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band, Christer & Stefan & David, Teachers Blended och sist men inte minst Sten & Stanley.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.