2016-09-30 14:33

2016-09-30 16:54

Tre till sjukhus efter trafikolycka

KARLSKOGA

En trafikolycka med två bilar inblandade inträffade på fredagen på väg 205, mot Gälleråsen strax före Timsbron. Tre personer fick föras till sjukhus

Klockan 13.53 på fredagen fick räddningstjänsten larm en olycka på väg 205, norr om Karlskoga. En personbil hade kört in i baken på en annan personbil, som skulle svänga vänster mot Äspedalen och modellflygplatsen. Båda färdades i nordlig riktning.

I den påkörda bilen fanns två personer medan det endast var föraren i den bakomvarande bilen.

Båda bilarna hamnade i diket på varsin sida av vägen. Enligt räddningsledare Mark Selmer och insatsledare Mats Sjölander fick de inblandade föras till sjukhus, troligen med lindriga skador i nacke och rygg.

Trafikolyckan innebar att det blev totalstopp i trafiken i drygt en halvtimmes tid. Därefter kunde polisen släppa på bilköerna från ett håll i taget medan bärgning och uppstädning av olycksplatsen pågick.

Klockan 13.53 på fredagen fick räddningstjänsten larm en olycka på väg 205, norr om Karlskoga. En personbil hade kört in i baken på en annan personbil, som skulle svänga vänster mot Äspedalen och modellflygplatsen. Båda färdades i nordlig riktning.

I den påkörda bilen fanns två personer medan det endast var föraren i den bakomvarande bilen.

Båda bilarna hamnade i diket på varsin sida av vägen. Enligt räddningsledare Mark Selmer och insatsledare Mats Sjölander fick de inblandade föras till sjukhus, troligen med lindriga skador i nacke och rygg.

Trafikolyckan innebar att det blev totalstopp i trafiken i drygt en halvtimmes tid. Därefter kunde polisen släppa på bilköerna från ett håll i taget medan bärgning och uppstädning av olycksplatsen pågick.