2016-09-30 11:10

2016-09-30 11:10

Söker vittnen till senaste Ekebyolyckan

KARLSKOGA

Nu efterlyser polisen även vittnen till den senaste olyckan i Ekebykorset, som inträffade vid klockan 06.30 den 23 september.

Det var en personbil och en skåpbil som krockade i korsningen. Föraren av personbilen fick klippas ut och fördes med ambulans till USÖ. Skåpbilsföraren bedömdes ha lindrigare skador och fördes till Karlskoga lasarett.

Enligt polisen har det framkommit uppgifter om att det ena fordonet kom från Kristinehamnshållet medan det andra fordonet körde ut från Skranta och svängde mot Kristinehamn. Dock så behöver polisen vittnesmål från de som sett olyckan på nära håll.

Polisens utredare Kåre Eriksson tar emot tips och nås via 114 14.

Det var en personbil och en skåpbil som krockade i korsningen. Föraren av personbilen fick klippas ut och fördes med ambulans till USÖ. Skåpbilsföraren bedömdes ha lindrigare skador och fördes till Karlskoga lasarett.

Enligt polisen har det framkommit uppgifter om att det ena fordonet kom från Kristinehamnshållet medan det andra fordonet körde ut från Skranta och svängde mot Kristinehamn. Dock så behöver polisen vittnesmål från de som sett olyckan på nära håll.

Polisens utredare Kåre Eriksson tar emot tips och nås via 114 14.