2016-09-27 11:33

2016-09-27 11:33

Hade knark i bostaden

KARLSKOGA

På måndagseftermiddagen kontrollerade polisen en man som verkade drogpåverkad på Värmlandsvägen. Mannen hade även en mindre mängd av vad som misstänks vara knark och han är nu misstänkt för narkotikabrott.

Polisen gjorde även en husrannsakan i en intilliggande lägenhet och hittade vad som tros vara amfetamin och hasch. En man som bor i den aktuella lägenheten är misstänkt för både innehav och överlåtelse av narkotika.

På måndagseftermiddagen kontrollerade polisen en man som verkade drogpåverkad på Värmlandsvägen. Mannen hade även en mindre mängd av vad som misstänks vara knark och han är nu misstänkt för narkotikabrott.

Polisen gjorde även en husrannsakan i en intilliggande lägenhet och hittade vad som tros vara amfetamin och hasch. En man som bor i den aktuella lägenheten är misstänkt för både innehav och överlåtelse av narkotika.