2016-09-24 11:35

2016-09-24 11:35

Så ska Hannas RIK slå ledarlaget

FOTBOLL: division 1: Inför Lidköping–Rävåsens IK Karlskoga, söndag

Mittbacksklippan Hanna Andersson och hennes lagkompisar i Rävåsens IK Karlskoga jagar en meriterande tredjeplats i division 1-fotbollen.

I näst sista omgången, på söndagseftermiddagen, ställs RIK mot serieledande Lidköping borta.

Här ser Hanna fram emot den matchen, kommenterar våromgångens möte med just Lidköping, ger sin syn på Karlskogalagets mäktiga segersvit och förklarar vad som gick snett i förra matchen när det ”bara” blev 3–3 hemma mot bottenlaget Vallen.

I näst sista omgången, på söndagseftermiddagen, ställs RIK mot serieledande Lidköping borta.

Här ser Hanna fram emot den matchen, kommenterar våromgångens möte med just Lidköping, ger sin syn på Karlskogalagets mäktiga segersvit och förklarar vad som gick snett i förra matchen när det ”bara” blev 3–3 hemma mot bottenlaget Vallen.