2016-09-23 14:29

2016-09-23 15:05

Karbin siktar på tre mål – igen

FOTBOLL: division 3: Inför KB Karlskoga–Köping, lördag

Dennis Karbin toppar KB Karlskogas interna skytteliga med 15 mål, ett före Jocke Nilsson. Målet är 20 fullträffar under året. Så i lördagsmatchen hemma mot Köping siktar han på tre mål – igen.

Karbin, tremålsskytt i vinstmatchen mot Nora förra helgen, förklarar bland mycket annat även varför KB kommer att förbättra fjolårets sjundeplats i division 3-fotbollen – trea just nu. Och ger sin syn på hur det blir att spela inför betydligt fler åskådare nu när det är fri entré än vad det brukar handla om.

Karbin, tremålsskytt i vinstmatchen mot Nora förra helgen, förklarar bland mycket annat även varför KB kommer att förbättra fjolårets sjundeplats i division 3-fotbollen – trea just nu. Och ger sin syn på hur det blir att spela inför betydligt fler åskådare nu när det är fri entré än vad det brukar handla om.