2016-09-16 06:13

2016-09-23 15:06

Körde narkotikapåverkad med pistol i bilen

Vid en riktad trafikinsats från polisens sida stannades en bil vid midnatt i Karlskoga, där föraren visade tecken på narkotikapåverkan.

– Vid genomsökning av bilen påträffas även en pistol, säger Johan Wallenius, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Örebro.

Mannen och hans kvinnliga passagerare grips på platsen men kvinnan släpps senare av åklagare. Mannen blir däremot anhållen misstänkt för brott mot vapenlagen, drograttfylla samt grov olovlig körning, då han inte längre innehar ett giltigt körkort.

– Vid genomsökning av bilen påträffas även en pistol, säger Johan Wallenius, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Örebro.

Mannen och hans kvinnliga passagerare grips på platsen men kvinnan släpps senare av åklagare. Mannen blir däremot anhållen misstänkt för brott mot vapenlagen, drograttfylla samt grov olovlig körning, då han inte längre innehar ett giltigt körkort.