2016-09-15 10:15

2016-09-15 10:15

Lastbil i krock med älg

KARLSKOGA

Vid 08-tiden på torsdagen inträffade en trafikolycka på väg 205, vid Gälleråsen.

En lastbil har krockat med en älg och sedan med ett räcke.

Föraren, en man i 30-årsåldern ska ha klarat sig utan skador och kunde köra från platsen, enligt polisens vakthavande befäl Stefan Wickberg. Han berättar också att det vid tidpunkten för olyckan var kraftig dimma på platsen.

Det finns inga uppgifter om hur det gick med älgen eller om eftersöksjägare kallats ut.

En lastbil har krockat med en älg och sedan med ett räcke.

Föraren, en man i 30-årsåldern ska ha klarat sig utan skador och kunde köra från platsen, enligt polisens vakthavande befäl Stefan Wickberg. Han berättar också att det vid tidpunkten för olyckan var kraftig dimma på platsen.

Det finns inga uppgifter om hur det gick med älgen eller om eftersöksjägare kallats ut.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.