2016-09-08 09:39

2016-09-08 09:39

Rävåskvällen

KARLSKOGA: Ett populärt evenemang

Det var som vanligt långa köer till de olika aktiviteter som erbjöds under Rävåskvällen. Popcornmaskinen går alltid varm men det var även köer till fiskdammen och loppisborden.

Men den som ville kunde även kasta ned burkar med bollar, köpa färskt bröd eller bara ta en fika. Intäkterna går till klassresor för treor och sexor och det kan även tilläggas att de fyror, femmor och sexor som håller till på Bregårdsskolan deltar under Rävåskvällen.

Men den som ville kunde även kasta ned burkar med bollar, köpa färskt bröd eller bara ta en fika. Intäkterna går till klassresor för treor och sexor och det kan även tilläggas att de fyror, femmor och sexor som håller till på Bregårdsskolan deltar under Rävåskvällen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.