2016-09-08 06:00

2016-09-08 06:00

Omflyttning i Storängen

NÄRINGSLIV: Cenneth Sangré har sålt fastigheten på Labinhöjdsvägen

Cenneth Sangré har sålt fastigheten på Labinhöjdsvägen och ska flytta sin verksamhet till en kontorslokal några hundra meter söderut där Styletex tidigare fanns.

– Den här fastigheten är på 5 000 kvadrat och innehåller lagerbyggnad, tvätthall och kontor och så stor yta behöver jag inte längre, säger Cenneth Sangré och berättar att det är Joakim Lundin och Henrik Niinikivi som köpt fastigheten genom bolaget Värmlandsvägen Fastigheter AB.

– Jag flyttar 1 oktober och får ett kontor på 300 kvadratmeter ovanpå Mandels, tillägger Sangré och berättar att Sartex, ett företag som han har som hyresgäst, följer med till Styletexkontoret.

– Vi ska fortsätta dela kontor.

– Jag har funnits här i tolv år och för den verksamhet jag numera bedriver behöver jag inte så stor yta. Men innan jag köpte den här fastigheten hade jag kontoret på Badstugatan medan Scenbyggarna, ett bolag som jag då ägde men sålde för fyra, fem år sedan, fanns på Bofors industriområde.

Sangré berättar att han startade Scenbyggarna 1983 tillsammans med Christer Johansson och att han sålde företaget till ett Västeråsföretag som sedan sålt det vidare till några av Sangrés tidigare anställda.

– Den här fastigheten är på 5 000 kvadrat och innehåller lagerbyggnad, tvätthall och kontor och så stor yta behöver jag inte längre, säger Cenneth Sangré och berättar att det är Joakim Lundin och Henrik Niinikivi som köpt fastigheten genom bolaget Värmlandsvägen Fastigheter AB.

– Jag flyttar 1 oktober och får ett kontor på 300 kvadratmeter ovanpå Mandels, tillägger Sangré och berättar att Sartex, ett företag som han har som hyresgäst, följer med till Styletexkontoret.

– Vi ska fortsätta dela kontor.

– Jag har funnits här i tolv år och för den verksamhet jag numera bedriver behöver jag inte så stor yta. Men innan jag köpte den här fastigheten hade jag kontoret på Badstugatan medan Scenbyggarna, ett bolag som jag då ägde men sålde för fyra, fem år sedan, fanns på Bofors industriområde.

Sangré berättar att han startade Scenbyggarna 1983 tillsammans med Christer Johansson och att han sålde företaget till ett Västeråsföretag som sedan sålt det vidare till några av Sangrés tidigare anställda.