2016-08-10 13:56

2016-08-10 13:56

Okänd kvinna i lägenheten

DEGERFORS

En kvinna har anmält att en okänd kvinna har varit inne i hennes lägenhet. En bekant hade sett den okända kvinnan komma ut från lägenheten vid lunchtid på tisdagen. Hon hade låst dörren efter sig och även hälsat på kvinnans bekant.

Kvinnan uppger att hon inte saknar någon nyckel och det är ännu oklart om något saknas i lägenheten. Händelsen inträffade på Sandgatan och rubriceras som hemfridsbrott.

Kvinnan uppger att hon inte saknar någon nyckel och det är ännu oklart om något saknas i lägenheten. Händelsen inträffade på Sandgatan och rubriceras som hemfridsbrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.