2016-08-10 16:19

2016-08-10 16:19

Duo ger Wienermusik på Berget

DEGERFORS

Wien mina drömmars stad, är rubriken på Berget denna torsdag kväll då Kent Lundberg och Rose-Marie Bäckstrand framför operettmelodier till ackompanjemang av Maria Carlsson.

Kent Lundberg har deltagit i många uppsättningar på Musikteatern i Karlstad och även varit elev för Nikolai Gedda samt vid Operahögskolan.

Rose-Marie Bäckstrand är den yngsta som spelat Anna i Värmlänningarna i Ransäter, under tre år tillsammans med Håkan Hagegård. Hon har studerat sång i Sverige och Tyskland och engagerats av bland annat Värmlandsoperan.

Kent Lundberg har deltagit i många uppsättningar på Musikteatern i Karlstad och även varit elev för Nikolai Gedda samt vid Operahögskolan.

Rose-Marie Bäckstrand är den yngsta som spelat Anna i Värmlänningarna i Ransäter, under tre år tillsammans med Håkan Hagegård. Hon har studerat sång i Sverige och Tyskland och engagerats av bland annat Värmlandsoperan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.