2016-08-09 14:45

2016-08-09 14:45

Skott för 122 miljoner

KARLSKOGA NOTERAT

Försvarets materielverk (FMV) har lagt en beställning för 122 miljoner kronor hos Försvars- och säkerhetsföretaget Saab.

Det gäller ammunition till vapensystemet Carl-Gustaf och slutleverans ska ske under nästa år.

– Med den här beställningen på såväl träningsammunition som skarp ammunition, fortsätter den svenska Försvarsmakten sin satsning på att öka arméns understödsförmåga, säger Görgen Johansson, chef för Saabs affärsområde Dynamics.

Det gäller ammunition till vapensystemet Carl-Gustaf och slutleverans ska ske under nästa år.

– Med den här beställningen på såväl träningsammunition som skarp ammunition, fortsätter den svenska Försvarsmakten sin satsning på att öka arméns understödsförmåga, säger Görgen Johansson, chef för Saabs affärsområde Dynamics.