2016-08-08 11:38

2016-08-08 11:39

Polisen söker vittnen till Ekebyolyckan

KARLSKOGA

Polisen i Örebro län vädjar till allmänheten att höra av sig om vittnesuppgifter från Ekebyolyckan på E18 som kostade ett dödsoffer förra tisdagen.

Enligt utredaren Tony Segelström är iakttagelser av alla dess slag intressanta för det fortsatta utredningsarbetet.

Han ber vittnen höra av sig med uppgifter till han via telefonnummer 010-5674119 eller via mail till tony.segelstrom@polisen.se. Det går också bra att lämna information via polisens telefonnummer 11414.

Enligt utredaren Tony Segelström är iakttagelser av alla dess slag intressanta för det fortsatta utredningsarbetet.

Han ber vittnen höra av sig med uppgifter till han via telefonnummer 010-5674119 eller via mail till tony.segelstrom@polisen.se. Det går också bra att lämna information via polisens telefonnummer 11414.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.