2016-08-02 10:02

2016-08-03 09:50

Vägsträcka avstängd på grund av bärgning

E18 KARLSKOGA: Västgående körfält avstängt längre än väntat

Bärgning av den långtradare som välte i diket på E18 väster om Karlskoga tar längre tid än tidigare beräknat. E18 är stängd i västgående riktning vid trafikplats Odlingen och trafiken leds om. Bärgningsarbetet väntas hålla på fram till midnatt till onsdag. Risk för köbildning och sluttiden för bärgningen är endast preliminär.

Tidigt på tisdagsmorgonen körde en långtradare av E18 mellan Linnebäck och Bodalen i västlig riktning. Hundra meter av vajerräcket revs loss innan lastbilen välte i diket. Föraren är misstänkt för trafikbrott.

– Olyckan inträffade i höjd med Linnebäck och vad som orsakade olyckan får till följd att föraren är misstänkt för trafikbrott, säger Wickberg som är vakthavande hos polisen i Örebro. Innan bilen välte revs cirka hundra meter av vajerräcket loss.

Vid 19-tiden under tisdagskvällen bekräftade räddningstjänsten i Bergslagen att bärgningsarbetet kommer hålla på fram till midnatt.

Tidigt på tisdagsmorgonen körde en långtradare av E18 mellan Linnebäck och Bodalen i västlig riktning. Hundra meter av vajerräcket revs loss innan lastbilen välte i diket. Föraren är misstänkt för trafikbrott.

– Olyckan inträffade i höjd med Linnebäck och vad som orsakade olyckan får till följd att föraren är misstänkt för trafikbrott, säger Wickberg som är vakthavande hos polisen i Örebro. Innan bilen välte revs cirka hundra meter av vajerräcket loss.

Vid 19-tiden under tisdagskvällen bekräftade räddningstjänsten i Bergslagen att bärgningsarbetet kommer hålla på fram till midnatt.