2016-08-02 16:08

2016-08-02 16:08

En till sjukhus efter krock

KARLSKOGA: Krock på Degerforsvägen orsakade långa köer

Två bilar var på tisdagen inblandade i en krock på länsväg 205 mellan Karlskoga och Degerfors i höjd med Tällekullen. En person fördes med okända skador till Karlskoga lasarett.

Det var 14.50-tiden som räddningstjänsten och ambulans larmades sedan två bilar kolliderade på länsväg 205 mellan Karlskoga och Degerfors. I samband med olyckan bildades långa köer in mot Karlskoga.

Kom från sidoväg

– Det var en bilist som kom ut från en sidoväg som blev påkörd vid olyckan, säger Joakim Svärd insatsledare hos Bergslagens Räddningstjänst. Alla var ute ur bilarna när vi kom fram, men en person var skadad och fördes med ambulans till Karlskoga lasarett.

Förlängning på E18

– Vi olyckstillfället fungerade länsväg 205 som en förlängning till E18 på grund av bärgningsarbetet med långtradaren som på morgonen välte väster om Linnebäck, säger Joakim Svärd. När vi åkte från platsen var vägen öppen och trafiken smög sig fram in mot Degerfors. Jag förmodar att det kommer att bli bärgning av de båda bilarna som var inblandade i olyckan.

Det var 14.50-tiden som räddningstjänsten och ambulans larmades sedan två bilar kolliderade på länsväg 205 mellan Karlskoga och Degerfors. I samband med olyckan bildades långa köer in mot Karlskoga.

Kom från sidoväg

– Det var en bilist som kom ut från en sidoväg som blev påkörd vid olyckan, säger Joakim Svärd insatsledare hos Bergslagens Räddningstjänst. Alla var ute ur bilarna när vi kom fram, men en person var skadad och fördes med ambulans till Karlskoga lasarett.

Förlängning på E18

– Vi olyckstillfället fungerade länsväg 205 som en förlängning till E18 på grund av bärgningsarbetet med långtradaren som på morgonen välte väster om Linnebäck, säger Joakim Svärd. När vi åkte från platsen var vägen öppen och trafiken smög sig fram in mot Degerfors. Jag förmodar att det kommer att bli bärgning av de båda bilarna som var inblandade i olyckan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.