2016-08-02 11:29

2016-08-02 11:29

Blöt och blixtrande natt

KARLSKOGA

Räddningstjänsten hade en hektisk tisdagsnatt. De fick rycka ut till sex översvämmade källare och ett flertal automatlarmscentraler som gick sönder när åskan gick.

Brandmännen pumpade och skrapade ut vattnet från källarna. När de var klara med en källare, hade det kommit larm om ytterligare en berättar insatsledaren Joakim Svärd för tidningen och tillägger att problemen verkar ha varit inom Karlskoga.

Åskan förstörde även flera automatlarmscentraler när den slog ner i elledningarna.

Brandmännen pumpade och skrapade ut vattnet från källarna. När de var klara med en källare, hade det kommit larm om ytterligare en berättar insatsledaren Joakim Svärd för tidningen och tillägger att problemen verkar ha varit inom Karlskoga.

Åskan förstörde även flera automatlarmscentraler när den slog ner i elledningarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.