2016-08-02 13:14

2016-08-02 13:14

80-åring lurad av telefonförsäljare

KARLSKOGA

En 80-årig kvinna har anmält att hon blivit utsatt för bedrägeri.

Kvinnan blev i våras uppringd av en telefonförsäljare från Svea Telecom som erbjöd ett billigare abonnemang på kvinnans fasta telefoni. Kvinnan accepterade erbjudandet och den 31 juli slutade hennes telefon att fungera.

Hon kontaktade sin förra operatör och fick veta att hennes abonnemang sagts upp, vem som gjort det kunde inte operatören upplysa om. Kvinnan känner sig lurad och vilseledd av telefonförsäljaren eftersom hon numera inte har en fungerande telefon.

Kvinnan blev i våras uppringd av en telefonförsäljare från Svea Telecom som erbjöd ett billigare abonnemang på kvinnans fasta telefoni. Kvinnan accepterade erbjudandet och den 31 juli slutade hennes telefon att fungera.

Hon kontaktade sin förra operatör och fick veta att hennes abonnemang sagts upp, vem som gjort det kunde inte operatören upplysa om. Kvinnan känner sig lurad och vilseledd av telefonförsäljaren eftersom hon numera inte har en fungerande telefon.