2016-07-16 12:40

2016-07-16 13:43

Man vaknade av att fönster krossades

KEDJEÅSEN: Polisen söker en silverfärgad Ford Mondeo – vädjar om tips från allmänheten.

En man vaknade av att två män bröt sig in i hans bostad i morse genom att krossa en fönsterruta. Enligt polisen ska de två männen slagit till mannen i huvudet med ett tillhygge och tvingat till sig mannens bil och mobil.

– Mannen vaknade av att ett fönster krossades och upptäcker två främmande män i sin bostad. Han fick ett slag i huvudet med någon form av tillhygge och tvingade lämna ifrån sig bilnycklar och mobiltelefon, säger polisens vakthavande befäl Lotta Lindblad.

Ber om allmänhetens hjälp

Efter att mannen avvikit, gick mannen ut ur huset och upptäcker att hans bil är stulen. Nu vädjar Örebropolisen till allmänheten om tips. Har du gjort några iakttagelser eller sett en silverfärgad Ford Mondeo med registreringsnummer TSG 906?

Kontakta polisen via 11414.

Inbrottet polisanmäldes vid 09-tiden under lördagen och ska ha skett under tidig morgon.

– Mannen vaknade av att ett fönster krossades och upptäcker två främmande män i sin bostad. Han fick ett slag i huvudet med någon form av tillhygge och tvingade lämna ifrån sig bilnycklar och mobiltelefon, säger polisens vakthavande befäl Lotta Lindblad.

Ber om allmänhetens hjälp

Efter att mannen avvikit, gick mannen ut ur huset och upptäcker att hans bil är stulen. Nu vädjar Örebropolisen till allmänheten om tips. Har du gjort några iakttagelser eller sett en silverfärgad Ford Mondeo med registreringsnummer TSG 906?

Kontakta polisen via 11414.

Inbrottet polisanmäldes vid 09-tiden under lördagen och ska ha skett under tidig morgon.

  • Christoffer Tuulik

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.