2016-07-14 10:11

2016-07-14 10:11

Rattfylleri och narkotikabrott

I tisdags stoppade polisen en kvinnlig bilist vid Sandbäcken Villingsberg.

Vid kontrollen av kvinnliga föraren så visar det sig att hon saknar körkort samt uppvisar misstänkta tecken på narkotikapåverkan. Vid ytterligare kontroll där husrannsakan i bilen genomfördes anträffade patrullen misstänkt narkotika i bilen.

Kvinnan medtogs för vidare provtagning och förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning samt och narkotikainnehav.

Vid kontrollen av kvinnliga föraren så visar det sig att hon saknar körkort samt uppvisar misstänkta tecken på narkotikapåverkan. Vid ytterligare kontroll där husrannsakan i bilen genomfördes anträffade patrullen misstänkt narkotika i bilen.

Kvinnan medtogs för vidare provtagning och förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning samt och narkotikainnehav.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.