2016-07-14 10:11

2016-07-14 10:13

Hotades till livet

KARLSKOGA

På onsdagen larmades polisen till en adress i västra stadsdelen i Karlskoga sedan ett bråk uppstått mellan två män.

En misstänkt man har tagit sig hem till målsägandens hemadress och tagit sig in i bostaden. Den misstänkte har hotat målsäganden verbalt till livet och knuffar honom sedan för att ta sig in i lägenheten. Den misstänkte river målsäganden i ansiktet och på armarna så att smärta uppstod.

En misstänkt man har tagit sig hem till målsägandens hemadress och tagit sig in i bostaden. Den misstänkte har hotat målsäganden verbalt till livet och knuffar honom sedan för att ta sig in i lägenheten. Den misstänkte river målsäganden i ansiktet och på armarna så att smärta uppstod.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.