2016-07-13 06:00

2016-07-13 09:52

"Jag blev spyfärdig"

DEGERFORS: Carl Stender fick något som likande en råttand i sin hamburgare

Fredagens lunch kommer aldrig Degerforsaren Carl Stender att glömma. I sin matlåda på jobbet hade han hamburgare och i den fanns något som ser ut som en tand.
– Jag är inte expert på tänder, men det kan vara en tand från en råtta, säger Carl Stender som nu skickat den till Ica.

Carl Stender kommer aldrig mer att äta en fryst hamburgare oavsett om det är Ica:s hamburgare eller något annat fabrikat.

Äckligt

– Det var i fredags som jag hade en hamburgare till lunch och satte mig ner på jobbet för att äta, berättar Carl Stender. Jag hade bara tagit ett par tuggor när jag kände att jag bet i något hårt och spottade ut det. Det såg ut som en tand från en råtta och jag såg rötterna. Fy fan vad äckligt det var. Jag blev faktiskt spyfärdig.

Hade tur

– Det var tur att jag inte bet så hårt för då hade jag nog skadat mina egna tänder, säger Carl Stender. Någon har sagt att det kanske var en broskbit, men det ut som en tand även om inte jag är någon expert på det.

Vad har du gjort med den eventuella tanden som fanns i hamburgaren?

– Jag kontaktade Ica och de bad mig skicka in det jag fann, så att de kan analysera och se vad det är, säger Carl Stender. Oavsett vad de nu kommer fram till kommer jag aldrig att äta en fryst hamburgare igen. Jag vill inte uppleva det här en gång till.

Ica:s pressanvarige Therese Lystedt säger till tidningen att hon inte vet hur lång tid det tar att göra analysen av den tand som Carl Stender hittade i Ica.s hamburgare.

– Att göra analysen tar en tid, men jag vet inte i nuläget hur lång tid det tar, säger Therese Lystedt. Vi har inte haft några problem med våra frysta hamburgare tidigare och det är tråkigt det som hänt.

Kommer Carl Stender att få någon ersättning för det inträffade?

– Han kommer att få kompensation för det inträffade, säger Therese Lystedt. Alla som reklamerar Ica:s produkter får kompensation.

Carl Stender kommer aldrig mer att äta en fryst hamburgare oavsett om det är Ica:s hamburgare eller något annat fabrikat.

Äckligt

– Det var i fredags som jag hade en hamburgare till lunch och satte mig ner på jobbet för att äta, berättar Carl Stender. Jag hade bara tagit ett par tuggor när jag kände att jag bet i något hårt och spottade ut det. Det såg ut som en tand från en råtta och jag såg rötterna. Fy fan vad äckligt det var. Jag blev faktiskt spyfärdig.

Hade tur

– Det var tur att jag inte bet så hårt för då hade jag nog skadat mina egna tänder, säger Carl Stender. Någon har sagt att det kanske var en broskbit, men det ut som en tand även om inte jag är någon expert på det.

Vad har du gjort med den eventuella tanden som fanns i hamburgaren?

– Jag kontaktade Ica och de bad mig skicka in det jag fann, så att de kan analysera och se vad det är, säger Carl Stender. Oavsett vad de nu kommer fram till kommer jag aldrig att äta en fryst hamburgare igen. Jag vill inte uppleva det här en gång till.

Ica:s pressanvarige Therese Lystedt säger till tidningen att hon inte vet hur lång tid det tar att göra analysen av den tand som Carl Stender hittade i Ica.s hamburgare.

– Att göra analysen tar en tid, men jag vet inte i nuläget hur lång tid det tar, säger Therese Lystedt. Vi har inte haft några problem med våra frysta hamburgare tidigare och det är tråkigt det som hänt.

Kommer Carl Stender att få någon ersättning för det inträffade?

– Han kommer att få kompensation för det inträffade, säger Therese Lystedt. Alla som reklamerar Ica:s produkter får kompensation.