2016-07-12 10:24

2016-07-12 10:24

Teater i parken

DEGERFORS: Teater Imbas version av Askungen

Degerfors Folkets park har bjudit på två gratisföreställningar med barnteater under våren. Nästa lördag bjuds på en tredje teaterföreställning och man hoppas att det kommer lika mycket folk som tidigare.

Nästa lördag avslutar Degerfors Folkets park årets barnföreställningar med teatern Vår version av Askungen. Det är Teater Imba från Norrköping som har en alldeles egen version av den kända sagan Askungen.

– Det här är den tredje barnteatern vi bjuder alla Degerforsbarn på i år, säger Harri Brunke De två tidigare har varit lyckade och det kom 250 barn per föreställning. De två tidigare barnteatrarna hette Jagad av Tex Rex och Äta själv.

Harri Brunke tror och hoppas att det kommer många barn även till den här föreställningen.

– Det är så klart en chansning då många är på semester, men vi hoppas att de föräldrar som är hemma tar med barnen till den här föreställningen, säger Harri Brunke.

Nästa lördag avslutar Degerfors Folkets park årets barnföreställningar med teatern Vår version av Askungen. Det är Teater Imba från Norrköping som har en alldeles egen version av den kända sagan Askungen.

– Det här är den tredje barnteatern vi bjuder alla Degerforsbarn på i år, säger Harri Brunke De två tidigare har varit lyckade och det kom 250 barn per föreställning. De två tidigare barnteatrarna hette Jagad av Tex Rex och Äta själv.

Harri Brunke tror och hoppas att det kommer många barn även till den här föreställningen.

– Det är så klart en chansning då många är på semester, men vi hoppas att de föräldrar som är hemma tar med barnen till den här föreställningen, säger Harri Brunke.