2016-07-12 12:44

2016-07-12 12:44

Påverkad av narkotika

DEGERFORS

Polisen stoppade på måndagen en bilförare på Karlskogavägen i Degerfors.

I bilen fanns en kvinnlig passagerare som uppvisade misstänkta tecken på narkotikapåverkan. Kvinnan visiterades och polisen fann något som misstänks vara narkotika. Kvinnan är nu misstänkt för narkotikapåverkan och innehav.

I bilen fanns en kvinnlig passagerare som uppvisade misstänkta tecken på narkotikapåverkan. Kvinnan visiterades och polisen fann något som misstänks vara narkotika. Kvinnan är nu misstänkt för narkotikapåverkan och innehav.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.