2016-07-05 10:16

2016-07-05 10:16

Körde av vägen på grund av vilt

KARLSKOGA

Vid 01.30 natten till tisdagen körde en personbil av vägen, Västerleden/Maskinvägen, och in i en lyktstolpe.

Föraren, en man, hade väjt för ett rådjur och sedan tappat kontrollen över bilen. Mannen och ytterligare en person som fanns i bilen klagade på nacksmärtor och fördes till Karlskoga lasarett för kontroll.

Under måndagen hamnade en annan bilist också på sjukhuset med nacksmärtor efter att ha väjt för vilt. Mannen körde i diket på väg 205, i höjd med Kedjeåsen, och det är oklart hur pass allvarliga skador han ådrog sig.

Föraren, en man, hade väjt för ett rådjur och sedan tappat kontrollen över bilen. Mannen och ytterligare en person som fanns i bilen klagade på nacksmärtor och fördes till Karlskoga lasarett för kontroll.

Under måndagen hamnade en annan bilist också på sjukhuset med nacksmärtor efter att ha väjt för vilt. Mannen körde i diket på väg 205, i höjd med Kedjeåsen, och det är oklart hur pass allvarliga skador han ådrog sig.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.