2016-07-04 13:29

2016-07-04 13:29

Ny styrelse

DEGERFORS

Styrelsen består av Anna Nordqvist Fest & Bröllopspalatset, Jessica Gustafsson Presentbutiken, Annika Hjärpe Kronhallen, Susanne Lilja Degerfors bed&breakfast, MargaretaSundqvistTietze Salong Hon o Han, Sven-Eric Ericsson Coop, Agneta Wändell Wändell coaching & consulting, Supleanter Mimmi Öxne Maxbild, Maria Gustafsson Relax hud & hälsa, Tommy Karlsson Storetto. Adjungerande Britt-Marie Room-Östberg och Suzanne Hällström.

Styrelsen består av Anna Nordqvist Fest & Bröllopspalatset, Jessica Gustafsson Presentbutiken, Annika Hjärpe Kronhallen, Susanne Lilja Degerfors bed&breakfast, MargaretaSundqvistTietze Salong Hon o Han, Sven-Eric Ericsson Coop, Agneta Wändell Wändell coaching & consulting, Supleanter Mimmi Öxne Maxbild, Maria Gustafsson Relax hud & hälsa, Tommy Karlsson Storetto. Adjungerande Britt-Marie Room-Östberg och Suzanne Hällström.