2016-07-04 06:00

2016-07-04 06:00

Mona vann med par i åttor

VÄLGÖRENHET: Över 100 deltagare gav drygt 5 000 kronor till cancerforskning

För andra året i rad kördes Charleswood Pokerroad och i år var det 119 deltagare som var med. Det gav nära 5 000 kronor som ska skänkas till Tord Saxins projekt Balls.

Charleswood Pokerroad anordnas till förmån för cancerforskning och i lördags var det dags för den andra omgången av tävlingen.

Trots regnet var det 119 deltagare som var med och körde rutten som gick från hembygdsgården i Aggerud till Degerfors, Björneborg, Järsberg, Kyrksten, Gelleråsen, Granbergsdal, Utterbäck och sedan tillbaka till Karlskoga och gamla Folkets park.

Mathias Wagnsson var med förra året och i år hade han med sig Jenny Sidenvall i sin Chevrolet 210 från 1955.

– Det är jättekul att vara med på alla lekar. Jag åker på det mesta som har med bilar att göra, säger Mathias.

Vinnaren av årets runda blev Mona Wärnelid som hade full pott, totalt 25 poäng, på alla stationer och ett par i åttor på handen. På andra plats kom Jörgen Söder med full pott även han plus ett par i tvåor och trea blev Christian Karlsson med 23 poäng och par i tior.

Charleswood Pokerroad anordnas till förmån för cancerforskning och i lördags var det dags för den andra omgången av tävlingen.

Trots regnet var det 119 deltagare som var med och körde rutten som gick från hembygdsgården i Aggerud till Degerfors, Björneborg, Järsberg, Kyrksten, Gelleråsen, Granbergsdal, Utterbäck och sedan tillbaka till Karlskoga och gamla Folkets park.

Mathias Wagnsson var med förra året och i år hade han med sig Jenny Sidenvall i sin Chevrolet 210 från 1955.

– Det är jättekul att vara med på alla lekar. Jag åker på det mesta som har med bilar att göra, säger Mathias.

Vinnaren av årets runda blev Mona Wärnelid som hade full pott, totalt 25 poäng, på alla stationer och ett par i åttor på handen. På andra plats kom Jörgen Söder med full pott även han plus ett par i tvåor och trea blev Christian Karlsson med 23 poäng och par i tior.