2016-07-02 06:00

2016-07-02 06:00

Karlskogatjej med i CUF:s internationella kommitté

POLITIK

Linnea Hylén har varit med i Centerpartiets ungdomsförbund, CUF, i två år och är numera distriktsordförande för Örebro län.

Under året har hon valts in som ledamot i Centerpartiet Karlskoga samt som distriktsledamot i Centerpartiet Örebro län. Nu har hon även blivit invald som ledamot i den internationella kommittén för CUF.

– Förhoppningsvis får jag utlopp för mina kunskaper inom försvars- och säkerhetspolitiken. Det är ett område jag verkligen brinner för, liksom att det har stor förankring till min hemort Karlskoga, säger Linnea Hylén.

Under året har hon valts in som ledamot i Centerpartiet Karlskoga samt som distriktsledamot i Centerpartiet Örebro län. Nu har hon även blivit invald som ledamot i den internationella kommittén för CUF.

– Förhoppningsvis får jag utlopp för mina kunskaper inom försvars- och säkerhetspolitiken. Det är ett område jag verkligen brinner för, liksom att det har stor förankring till min hemort Karlskoga, säger Linnea Hylén.