2016-07-01 09:52

2016-07-01 09:52

Blev av med 15 000

KARLSKOGA

I torsdags blev en kvinna i Karlskoga bestulen på sin plånbok innehållande kontanter och fyra bankkort.

Kvinnan vet inte när hon blev av med plånboken, men upptäckte det när hon skulle betala de varor hon köpt i en matbutik. Med hjälp av banken kan man se att någon okänd gärningsperson hade tagit ut pengar på två av bankkorten. På det ena bankkortet är det uttaget 3 500 kronor och det andra bankkortet är det uttaget 11 500 kronor. Uttagen gjordes med en halvtimmes mellanrum varav det ena i Kristinehamn.

Kvinnan vet inte när hon blev av med plånboken, men upptäckte det när hon skulle betala de varor hon köpt i en matbutik. Med hjälp av banken kan man se att någon okänd gärningsperson hade tagit ut pengar på två av bankkorten. På det ena bankkortet är det uttaget 3 500 kronor och det andra bankkortet är det uttaget 11 500 kronor. Uttagen gjordes med en halvtimmes mellanrum varav det ena i Kristinehamn.