2016-06-20 13:33

2016-06-20 13:33

Trygghet

UTSTÄLLNING: Trygghetskuben visas upp på torget

Kuben som elever på Möckelngymnasiet i Degerfors fyllt med sina tankar om trygghet och otrygghet visas nu på Medborgarplatsen. Där finns den att beskåda till och med den 10 juli, efter det flyttas den till Alfred Nobels torg i Karlskoga. I augusti ska kuben visas upp i Kungsträdgården i Stockholm tillsammans med kuber från andra skolor runt om i landet.

Kuben som elever på Möckelngymnasiet i Degerfors fyllt med sina tankar om trygghet och otrygghet visas nu på Medborgarplatsen. Där finns den att beskåda till och med den 10 juli, efter det flyttas den till Alfred Nobels torg i Karlskoga. I augusti ska kuben visas upp i Kungsträdgården i Stockholm tillsammans med kuber från andra skolor runt om i landet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.