2016-06-20 10:45

2016-06-20 10:45

Flera slagsmål och knivhot

KARLSKOGA

Två gånger under natten till söndagen fick polisen åka ut till parkeringen utanför hamburgerrestaurangerna på Norra Viaduktgatan, på grund av bråk.

Vid det ena tillfället ska en man ha gett sig på två andra män. Den ene ska han ha slagit med knytnävarna samt hotat att han ska hugga honom med en kniv. Den andre mannen ska han ha sparkat i skrevet. Mannen är nu misstänkt för olaga hot samt misshandel.

Vid det andra tillfället var det ett slagsmål där en man slog en annan man i ansiktet. En tredje man gick emellan och fick ett slag i ansiktet, dock oklart av vem. Ytterligare en man försökte avbryta bråket men blev då hotad med en kniv av en okänd person.

Under samma natt har en okänd person brutit sig in i en bil som var parkerad på området. Gärningsmannen har krossat en ruta på bilen och sedan stulit diverse gods.

Vid det ena tillfället ska en man ha gett sig på två andra män. Den ene ska han ha slagit med knytnävarna samt hotat att han ska hugga honom med en kniv. Den andre mannen ska han ha sparkat i skrevet. Mannen är nu misstänkt för olaga hot samt misshandel.

Vid det andra tillfället var det ett slagsmål där en man slog en annan man i ansiktet. En tredje man gick emellan och fick ett slag i ansiktet, dock oklart av vem. Ytterligare en man försökte avbryta bråket men blev då hotad med en kniv av en okänd person.

Under samma natt har en okänd person brutit sig in i en bil som var parkerad på området. Gärningsmannen har krossat en ruta på bilen och sedan stulit diverse gods.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.