2016-06-14 23:33

2016-06-14 23:34

Man misstänks för narkotikabrott

KARLSKOGA

En 36-årig man blev på tisdagseftermiddagen misstänkt för ringa narkotikabrott och drograttfylleri.

Det var vid 17.46 som mannen stoppades när han kom körande på Bigatan i Karlskoga.

Vid en husrannsakan i fordonet fann polisen såväl mindre mängder hasch som amfetamin, och mannen är misstänkt för både ringa narkotikabrott och drograttfylleri.

Då misstankar uppstod om att mannen köpt narkotikan i en fastighet i närheten gjordes en husrannsakan även där, och där påträffades på 140 gram hasch, varför bostadsinnehavaren är misstänkt för narkotikabrott – överlåtelse.

Det var vid 17.46 som mannen stoppades när han kom körande på Bigatan i Karlskoga.

Vid en husrannsakan i fordonet fann polisen såväl mindre mängder hasch som amfetamin, och mannen är misstänkt för både ringa narkotikabrott och drograttfylleri.

Då misstankar uppstod om att mannen köpt narkotikan i en fastighet i närheten gjordes en husrannsakan även där, och där påträffades på 140 gram hasch, varför bostadsinnehavaren är misstänkt för narkotikabrott – överlåtelse.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.