2016-06-13 10:07

2016-06-13 10:07

Slog och sparkade par

KARLSKOGA

Vid 02-tiden natten till söndagen kallades polisen till gång- och cykelvägen vid Stora rondellen med anledning av misshandel.

Två okända gärningsmän har gett sig på en man och en kvinna med både sparkar och slag. Den ene gärningsmannen ska dessutom ha sprungit över kvinnan så att hon slog huvudet i asfalten. Utredning pågår.

Två okända gärningsmän har gett sig på en man och en kvinna med både sparkar och slag. Den ene gärningsmannen ska dessutom ha sprungit över kvinnan så att hon slog huvudet i asfalten. Utredning pågår.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.