2016-05-24 10:40

2016-05-24 10:40

Tjuvar ertappade i förråd

KARLSKOGA

På söndagen kallades polisen till en adress i de västra stadsdelarna med anledning av ett källarinbrott.

Tre män hade gått ner till källaren och upptäckte att en man och en kvinna brutit sig in i förråd. Männen försökte hålla fast paret och ta tillbaka sina saker och i samband med det ska den ene mannen ha blivit slagen på armen med något tillhygge. Mannen och kvinnan lyckades smita undan och fick också med sig en del gods.

När polisen kom till platsen var paret borta men de är kända sedan tidigare. De är nu misstänkta för rån i motvärnsfallet, misshandel och stöld.

Tre män hade gått ner till källaren och upptäckte att en man och en kvinna brutit sig in i förråd. Männen försökte hålla fast paret och ta tillbaka sina saker och i samband med det ska den ene mannen ha blivit slagen på armen med något tillhygge. Mannen och kvinnan lyckades smita undan och fick också med sig en del gods.

När polisen kom till platsen var paret borta men de är kända sedan tidigare. De är nu misstänkta för rån i motvärnsfallet, misshandel och stöld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.