2016-05-23 16:53

2016-05-23 16:53

Musikhjälpen kommer till Örebro

VÄLGÖRENHET: Programledare och tema presenteras i höst

Nu är det klart att årets Musikhjälpen ska hållas i Örebro. Under en vecka i december kommer glasburen med programledarna att finnas på Stortorget.

Mellan den 12-18 december kommer Musikhjälpen att direktsända från Stortorget i Örebro. Vilka som är årets programledare och ska tillbringa veckan i glasburen är fortfarande hemligt, likaså vart årets intäkter ska gå.

Det är den nionde gången som insamlingen anordnas med syftet att lyfta fram en humanitär katastrof. Genom åren har pengar samlats in till bland annat människor på flykt, flickors rätt att gå i skolan och rätten till rent vatten.

Förra året låg fokus på klimatfrågor och över 31 miljoner kronor samlades in.

Mellan den 12-18 december kommer Musikhjälpen att direktsända från Stortorget i Örebro. Vilka som är årets programledare och ska tillbringa veckan i glasburen är fortfarande hemligt, likaså vart årets intäkter ska gå.

Det är den nionde gången som insamlingen anordnas med syftet att lyfta fram en humanitär katastrof. Genom åren har pengar samlats in till bland annat människor på flykt, flickors rätt att gå i skolan och rätten till rent vatten.

Förra året låg fokus på klimatfrågor och över 31 miljoner kronor samlades in.