2016-05-23 10:14

2016-05-23 14:44

Mordmisstänkte Karlskogabon har släppts

KARLSKOGA: Finns kvar i utredningen

(UPPDATERAD) Natten till söndag inträffade ett misstänkt mord på en kvinna i Karlskoga. En Karlskogabo anhölls som misstänkt. Mannen släpptes under måndagen, men finns kvar i utredningen.

Inledningsvis på måndagsförmiddagen var det mycket få uppgifter som lämnats ut om det misstänkta mordet i Karlskoga enligt åklagare Karin Lindell är en Karlskogabo i 60-årsåldern misstänkt för mordet och anhölls natten till söndag. Uppgifter som nu har ändrats.

Inga skäl

– Efter samtal med polisen och en muntlig redogörelse från den obduktion som gjorts finns det inte skäl till att ha någon frihetsberövad i nuläget, säger Karin Lindell. Dock kommer inte förundersökningen att läggas ner och den person som varit anhållen finns kvar i utredningen.

Karlskogakvinna

Åklagare Karin Lindell säger vidare att kvinna som är avliden är bosatt i Karlskoga och att det inte finns några andra personer med i utredningen än den man som varit anhållen. Det var ambulanspersonal som larmade polisen då de misstänkte att brott inte kunde uteslutas.

 

Inledningsvis på måndagsförmiddagen var det mycket få uppgifter som lämnats ut om det misstänkta mordet i Karlskoga enligt åklagare Karin Lindell är en Karlskogabo i 60-årsåldern misstänkt för mordet och anhölls natten till söndag. Uppgifter som nu har ändrats.

Inga skäl

– Efter samtal med polisen och en muntlig redogörelse från den obduktion som gjorts finns det inte skäl till att ha någon frihetsberövad i nuläget, säger Karin Lindell. Dock kommer inte förundersökningen att läggas ner och den person som varit anhållen finns kvar i utredningen.

Karlskogakvinna

Åklagare Karin Lindell säger vidare att kvinna som är avliden är bosatt i Karlskoga och att det inte finns några andra personer med i utredningen än den man som varit anhållen. Det var ambulanspersonal som larmade polisen då de misstänkte att brott inte kunde uteslutas.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.