2016-05-21 12:25

2016-05-21 12:25

Qbiklånet Emma stortrivs i RIK

FOTBOLL: division 1: Inför Rävåsens IK Karlskoga–Skepplanda, söndag

Rävåsens IK Karlskoga lånar Emma Sahlström från Qbik i elitettan.

Hon berättar i den här intervjun om sin bakgrund inom fotbollen, vad hon tycker om utlåningen, ser tillbaka på förlusten mot Skoghall senast då hon inte kunde spela på grund av sjukdom och blickar framåt mot söndagens hemmamöte med Skepplanda som är sist i serien.

För RIK:s del är det viktigt att vinna nu för att hamna på säkrare mark en bit ifrån bottenstriden.

Hon berättar i den här intervjun om sin bakgrund inom fotbollen, vad hon tycker om utlåningen, ser tillbaka på förlusten mot Skoghall senast då hon inte kunde spela på grund av sjukdom och blickar framåt mot söndagens hemmamöte med Skepplanda som är sist i serien.

För RIK:s del är det viktigt att vinna nu för att hamna på säkrare mark en bit ifrån bottenstriden.