2016-05-20 13:53

2016-05-20 13:53

Hade kedja med hänglås som vapen

KARLSKOGA

I mitten av mars anträffade polisen en man på Bergrumsvägen som visade sig vara beväpnad med en kedja. Denna hade ett lindat grepp i ena änden och två hänglås fastsatta i andra.

Mannen, som är i 40-årsåldern, har nu fällts för brott mot knivlagen.

Han har tidigare dömts till åtta månaders fängelse för bland annat grov stöld och började avtjäna straffet i slutet på april. Rätten ansåg att straffvärdet för den nya brottsligheten motsvarar 50 dagsböter men beslutade att den ska omfattas av fängelsestraffet.

Mannen, som är i 40-årsåldern, har nu fällts för brott mot knivlagen.

Han har tidigare dömts till åtta månaders fängelse för bland annat grov stöld och började avtjäna straffet i slutet på april. Rätten ansåg att straffvärdet för den nya brottsligheten motsvarar 50 dagsböter men beslutade att den ska omfattas av fängelsestraffet.