2016-05-20 10:31

2016-05-20 10:31

Åkte fast efter inbrott

KARLSKOGA

Vid 23.20 på onsdagen kallades polisen till Värmlandsvägen med anledning av inbrott.

Någon hade krossat en fönsterruta och tagit sig in i en lokal på adressen. Det finns vittnen till händelsen men det är ännu oklart om något har stulits.

Knappt två timmar senare anträffades en kvinna i närheten som tros ha haft med inbrottet att göra. I samband med att kvinnan visiterades så hittade polisen en kniv. Kvinnan, som är i 40-årsåldern, är nu misstänkt för inbrott samt brott mot knivlagen.

Någon hade krossat en fönsterruta och tagit sig in i en lokal på adressen. Det finns vittnen till händelsen men det är ännu oklart om något har stulits.

Knappt två timmar senare anträffades en kvinna i närheten som tros ha haft med inbrottet att göra. I samband med att kvinnan visiterades så hittade polisen en kniv. Kvinnan, som är i 40-årsåldern, är nu misstänkt för inbrott samt brott mot knivlagen.