2016-05-11 14:23

2016-05-11 14:23

Åkte fast med godis och knark

KARLSKOGA

En man i 30-årsåldern har fällts för snatteri samt ringa narkotikabrott. Påföljden blev dagsböter på sammanlagt 2 000 kronor.

Det var i september 2014 som mannen åkte fast med 0,42 gram cannabis på Skogsrundan. I mars förra året ertappades han med att ha snattat godis till ett värde av nära 60 kronor på Coop Forum, på Källmossvägen.

Det var i september 2014 som mannen åkte fast med 0,42 gram cannabis på Skogsrundan. I mars förra året ertappades han med att ha snattat godis till ett värde av nära 60 kronor på Coop Forum, på Källmossvägen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.