2016-05-08 13:20

2016-05-08 13:20

Cykeltjuvar i farten

KARLSKOGA/DEGERFORS

Under den senaste veckan har flera cykelstölder inträffat i Karlskoga.

På Baggängsvägen stals en svart, blå och vit hybridcykel av märket Merida, på Brickegårdsvägen stals en gul, treväxlad damcykel av märket Monark och på Bregårdsskolan har någon stulit en svart treväxlad damcykel av märket Yosemite.

Vidare har en svart 24-växlad mountainbike av märket Merida stulits på Snövägen och en vit treväxlad damcykel av märket Monark på Söderbergsgatan.

I Degerfors har någon stulit en vinröd, sjuväxlad damcykel av märket Yosemite på Stora Vallavägen.

På Baggängsvägen stals en svart, blå och vit hybridcykel av märket Merida, på Brickegårdsvägen stals en gul, treväxlad damcykel av märket Monark och på Bregårdsskolan har någon stulit en svart treväxlad damcykel av märket Yosemite.

Vidare har en svart 24-växlad mountainbike av märket Merida stulits på Snövägen och en vit treväxlad damcykel av märket Monark på Söderbergsgatan.

I Degerfors har någon stulit en vinröd, sjuväxlad damcykel av märket Yosemite på Stora Vallavägen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.