2016-04-30 23:11

2016-05-01 06:43

Karlskogakvinna vann tio miljoner

KARLSKOGA

En kvinna i Karlskoga vann på lördagskvällen tio miljoner kronor på Joker.

Valborgsmässoaftonens Jokerdragning resulterade i en rätt rad med sju rätt. Jokerraden fanns med på ett Lottospel på Maxi Ica Stormarknad i Karlskoga. Valet av insats låg på en tia och vinstvärdet blev en miljon gånger insatsen, 10 000 000:-.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick sent på lördagskvällen tag på en helt ovetande medelålders kvinna:

– Ja, vilken grej. Hon satt och kluckade i tio minuter. Hon kunde inte sluta skratta. Hon spelar ju inte ofta heller utan det var bara en impuls, säger Pierre Jonsson på Svenska Spel till nwt.se.

Efter att vinnaren samlat sig lite efter allt skratt konstaterade hon:

– Det här är ju bara något man drömmer om att det ska hända, men inte tror ska inträffa. Men nu har det hänt och det känns ju inte dåligt på något sätt.

Det var årets fjärde vinnare av tio miljoner på Joker i år enligt Pierre Jonsson. Det händer med andra ord inte så ofta.

Brukar inte spela

– Jag brukar bara spela Lotto med Joker när jag känner för det och absolut inte regelbundet. Nu var jag uppe på Maxi för att handla mat och fick en känsla att lämna in. Spelterminalen valde alla nummer och siffror och nu är man tio miljoner rikare, hjärtat bara bultar, säger kvinnan.

– För en helt vanlig kvinna som arbetar inom vården är detta enormt mycket pengar som förändrar så mycket. Sambon och jag kan resa var vi vill. Vi kan se ett av favoritbandet, Rammstein, oavsett var i världen de spelar och utan att behöva tänka på vad biljetterna kostar. De är på TV just nu och tänk att få se dem live, vilken grej!

För den nyblivna Jokermiljonären i Karlskoga, väntar nu ett besök på Svenska Spels huvudkontor i Visby, där en vinnarcheck och erbjudande om rådgivning väntar. Vinnaren önskar i övrigt vara anonym.

 

Rätt rad Joker – lördag 30 april: 9795947

Valborgsmässoaftonens Jokerdragning resulterade i en rätt rad med sju rätt. Jokerraden fanns med på ett Lottospel på Maxi Ica Stormarknad i Karlskoga. Valet av insats låg på en tia och vinstvärdet blev en miljon gånger insatsen, 10 000 000:-.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick sent på lördagskvällen tag på en helt ovetande medelålders kvinna:

– Ja, vilken grej. Hon satt och kluckade i tio minuter. Hon kunde inte sluta skratta. Hon spelar ju inte ofta heller utan det var bara en impuls, säger Pierre Jonsson på Svenska Spel till nwt.se.

Efter att vinnaren samlat sig lite efter allt skratt konstaterade hon:

– Det här är ju bara något man drömmer om att det ska hända, men inte tror ska inträffa. Men nu har det hänt och det känns ju inte dåligt på något sätt.

Det var årets fjärde vinnare av tio miljoner på Joker i år enligt Pierre Jonsson. Det händer med andra ord inte så ofta.

Brukar inte spela

– Jag brukar bara spela Lotto med Joker när jag känner för det och absolut inte regelbundet. Nu var jag uppe på Maxi för att handla mat och fick en känsla att lämna in. Spelterminalen valde alla nummer och siffror och nu är man tio miljoner rikare, hjärtat bara bultar, säger kvinnan.

– För en helt vanlig kvinna som arbetar inom vården är detta enormt mycket pengar som förändrar så mycket. Sambon och jag kan resa var vi vill. Vi kan se ett av favoritbandet, Rammstein, oavsett var i världen de spelar och utan att behöva tänka på vad biljetterna kostar. De är på TV just nu och tänk att få se dem live, vilken grej!

För den nyblivna Jokermiljonären i Karlskoga, väntar nu ett besök på Svenska Spels huvudkontor i Visby, där en vinnarcheck och erbjudande om rådgivning väntar. Vinnaren önskar i övrigt vara anonym.

 

Rätt rad Joker – lördag 30 april: 9795947

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.