2016-04-29 16:43

2016-04-29 16:44

Rövade bort barn

KARLSKOGA NOTERAT

En 38-årig man åtals nu vid Örebro tingsrätt misstänkt för att ha rövat bort ett barn.

Mannen ska ha skilt den då 2-årig flickan från sin mamma i Karlskoga utan att tillåtelse till det. Enligt åtalet lurade mannen kvinnan och åkte tillsammans till Tunisien och Libyen och där tvingades kvinnan att lämna ifrån sig sin dotter. Enligt stämningsansökan anses brottet vara grovt.

Mannen ska ha skilt den då 2-årig flickan från sin mamma i Karlskoga utan att tillåtelse till det. Enligt åtalet lurade mannen kvinnan och åkte tillsammans till Tunisien och Libyen och där tvingades kvinnan att lämna ifrån sig sin dotter. Enligt stämningsansökan anses brottet vara grovt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.