2016-04-28 09:51

2016-04-28 12:59

Misshandel och övergrepp i rättssak

KARLSKOGA

En ung man, född 2001, är misstänkt för misshandel och övergrepp i rättssak efter att ha gett en jämnårig man ett knytnävsslag i ansiktet.

Slaget gav upphov till både smärta och skada. Efter slaget gjorde gärningsmannen diverse uttalanden som gör att han även är misstänkt för övergrepp i rättssak. Den slagne känner sig efter händelsen rädd och vågar inte gå till skolan på grund av det inträffade.

Slaget gav upphov till både smärta och skada. Efter slaget gjorde gärningsmannen diverse uttalanden som gör att han även är misstänkt för övergrepp i rättssak. Den slagne känner sig efter händelsen rädd och vågar inte gå till skolan på grund av det inträffade.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.